تاریخ : سه شنبه 6 آذر 1397
کد 18

امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری و دانشگاه مراغه و اخذ مجوز تاسیس کلینیک حقوق شهروندی با مشاوره عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی

به منظور بسط و توسعه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی و همچنین استفاده از ظرفیت ها و توانمندیهای طرفین، تفاهم نامه حقوق شهروندی میان معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری به نمایندگی دکتر محمود عباسی و دانشگاه مراغه به نمایندگی دکتر محمد علی لطف الهی یقین در محل وزارت دادگستری منعقد گردید.
در خلال انعقاد این تفاهمنامه، به حکم هیئت رئیسه انجمن حقوق پزشکی ایران، دکتر آرین پتفت عضو هیات علمی گروه حقوق دانشکده علوم انسانی به عنوان ریاست نمایندگی این انجمن منصوب گردید. وی از اعضای فعال و دائم انجمن بوده و بنیانگذار حقوق عصب شناختی در ایران است.