تاریخ : دوشنبه 28 آبان 1397
کد 15

حضور فعال دانشجویان دانشکده علوم انسانی در یازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه مراغه

دانشجویان گروه های روانشناسی، حقوق، زبان انگلیسی و جغرافیا برنامه ریزی شهری دانشکده علوم انسانی آثار و دستاورد های علمی خود را در یازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت به صورت فعالانه در معرض دید تمام بازدید کنندگان و دانشگاهیان قرار می دهند.
یازدهمین جشنواره حرکت دانشگاه مراغه در تاریخ 27 آبان 97 با حضور رئیس دانشگاه مراغه،فرماندار محترم و جمعی از مسئولین شهری افتتاح گردید.  این جشنواره تا 30 آبان ماه در سالن جنبی ساختمان مرکزی پذیرای علاقمندان خواهد بود و در مراسم اختتامیه این جشنواره از برگزیدگان بخش های مختلف علمی و پژوهشی و غرفه های برتر تجلیل به عمل خواهد آمد. که دانشجویان گروه های مختلف دانشکده علوم انسانی حضور بسیار فعالی در این جشنواره دارند. امید است مورد استقبال دانشجویان و اساتید دانشکده علوم انسانی قرار گیرد.